Прогнозування перебігу ішемічної хвороби серця на тлі постменопаузального остеопорозу - Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: Вивчити взаємозв`язок біомаркерів кісткового та судинного ремоделювання з чинниками прогресування ішемічної хвороби серця (ІХС) на тлі постменопаузального остеопорозу (ПМОП).
Keywords: тези