Збірник методичних розробок лекцій з радіології для лікарів інтернів за спеціальністю "Радіологія" - Туманська, Наталя Валеріївна; Барська, К. С.; Нордіо, Олена Геннадіївна; Джос, І. П.; Баєва, Тетяна Вікторівна; Ніжечик, Алла Юріївна; Скринченко, Світлана Василівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Актуальним завданням, що постає перед сучасною вищою медичною освітою, стає засвоєння великого масиву даних і нових знань, які з кожним роком накопичуються в світовому науковому полі. Саме тому перш за все потрібно готувати лікарів-інтернів і студентів до ефективного сприйняття й опрацювання значних обсягів інформації. А для цього необхідно озброїти співробітників кафедри, лікарів-інтернів і студентів новітніми освітніми технологіями, навчити їх по-новому сприймати інформаційний простір. Лекція у сучасній вищій школі не можлива без використання мультимедійних технологій, а нинішнього викладача просто неможливо уявити без комп’ютерних технологій.