Крок 3. Загальна лікарська підготовка. Невідкладні стани в неврології. Частина 1 - Козьолкін, Олександр Анатолійович; Мєдвєдкова, Світлана Олександрівна; Ревенько, Алла Василівна; Кузнєцов, Антон Анатолійович; Дронова, Анастасія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник для лікарів-інтернів за фахами : «Анестезіологія та інтенсивна терапія», «Акушерство і гінекологія», «Внутрішні хвороби», «Дерматовенерологія», «Дитяча анестезіологія», «Дитячі ЛОР хвороби», «Дитяча хірургія», «Загальна практика – сімейна медицина», «Інфекційні хвороби», «Неонатологія», «Неврологія», «Онкологія», «Оториноларингологія», «Ортопедія та травматологія», «Отальмологія», «Патанатомія», «Педіатрія», «Психіатрія», «Радіологія», «Урологія», «Хірургія».