Індексна шкала оцінки етіопатогенетичних форм ларингофарингеального рефлюксу пацієнтом за суб`єктивними ознаками - Кришталь, Вероніка Михайлівна (Харків : НФаУ, 2023)
Мета. Розробити клініко-діагностичний опитувальник на визначення ларингофарингеального рефлюксу й його етіопатогенетичних форм.
Keywords: ларингофарингеальний рефлюкс; індексна шкала оцінки; клініко-діагностичні критерії