Особенности эпидемиологии лептоспироза на современном этапе - Павленко, А. Л.; Павленко, О. Л.; Pavlenko, O. L. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Описали тенденции, взаимосвязи и особенности в эпидемиологии лептоспироза на современном этапе на континентальном, государственном и региональном уровнях (на примере стран Европы, Украины и АР Крым). Описали тенденції, взаємозв’язки й особливості в епідеміології лептоспірозу на сучасному етапі на континентальному, державному та регіональному рівнях (на прикладі країн Європи, України та АР Крим). In review of publications, the trends, relationships, and feature in the epidemiology of leptospirosis at the current period were identified at the continental, at national and regional levels (Europe, Ukraine and AR of Crimea).
Особливості епідеміології лептоспірозу на сучасному етапі
Characteristics of the leptospirosis epidemiology at the modern period
Keywords: эпидемиология; лептоспироз; епідеміологія; лептоспіроз; epidemiology; leptospirosis