Вивчення протимікробної та протигрибкової активності деяких похідних 1,2,4-тріазолу із синтоном піролу - Верба, Д. П.; Гоцуля, Андрій Сергійович (Х. : НФаУ, 2017)
Метою роботи є вивчення синтезованих арилацетамідних похідних 4-феніл-5-(пірол-2-іл)-1,2,4-тріазол-3-тіолу та дослідження їх на протимікробну та протигрибкову активність.
Keywords: тези доповідей