Читання як вид мовленнєвої діяльності під час вивчення української мови як іноземної - Гайдук, Лідія Прокопівна; Кужелева, Лариса Михайлівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Програма з української мови як іноземної передбачає формування чотирьох основних видів мовленнєвої діяльності – аудіювання, говоріння,читання, письма. Розглянемо один з видів мовленнєвої діяльності – читання. Вміння читати правильно й ефективно необхідно для іноземних студентів, які будуть навчатися у закладах вищої освіти і будуть знайомитися з науковою літературою за фахом.
Keywords: матеріали семінару; українська мова; іноземні студенти