Біологічна хімія. Ч. 2 : зб. тест. завдань з поясненнями для підготовки студ. спец. 222 «Медицина», 228 «Педіатрія» до ЄДКІ (English language proficiency test) - Іванченко, Дмитро Григорович; Рудько, Наталія Петрівна; Крісанова, Наталія Вікторівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Збірник тестових завдань складено викладачами кафедри біологічної хімії для використання студентами 2 курсу медичних факультетів, які вивчають біологічну хімію. Даний збірник містить різноманітні тестові завдання з усіх тем, що входять до змісту розділу 2 робочої програми навчальної дисципліни «Біологічна хімія» спеціальностей 222 «Медицина» та 228 «Педіатрія». Рекомендовано до використання студентами в самостійній роботі під час підготовки до кожного з занять (контрольні роботи розподілені по заняттях), для контролю засвоєння базових тем і для підсумкового контролю засвоєння знань з розділу 2.