Медико-психосоціальна допомога при психічних розладах - Підлубний, Віталій Леонідович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчальний посібник присвячено питанням психосоціальної допомоги заснованої на синергетичній біопсихосоциальній методології та мультидисциплінарного підходу при психічних розладах. Дана концепція дозволяє виділити пріоритетні напрямки превентивної реабілітаційної та ре адаптаційної діяльності лікарів, психологів та фахівців з соціальної роботи у тісній співпраці з соціальним оточенням в усіх фракталах розвитку психічних розладів. Навчальний посібник для лікарів-інтернів, психіатрів, психотерапевтів, психологів, соціальних працівників, аспірантів, лікарів-психіатрів факультету післядипломної освіти.