Вивчення морфолого-анатомічної будови мирту звичайного листя - Мацегорова, Ольга Євгенівна; Одинцова, Віра Миколаївна (My University, 2023)
Нами було проведено мікроскопічне дослідження анатомічної будови та визначено загальні діагностичні мікроскопічні ознаки листя мирту звичайного. Матеріали та методи дослідження. Для мікроскопічних досліджень використовували свіжу рослинну сировину мирту звичайного, вирощеного в кімнатних умовах. Препарати з поверхні робили за відомими методиками. Анатомічну будову вивчали за допомогою мікроскопу «MICROmed» XS-3330 з CCD відеонасадкою 5 Mpix.
Keywords: листя мирту звичайного; мікроскопічні дослідження; морфолого-анатомічна будова