Актуалізація моральних цінностей у свідомості студентів медичних університетів - Калашникова, Марина Юріївна (ЗОІППО, 2016)
Сьогодні в умовах становлення нової системи освіти, орієнтованої на входження в світовий освітній простір, розпочався активний процес пошуку моделей освіти, які дозволять зберегти духовно-моральний аспект освіти і виховання. Мета даної статті — освітити аспекти формування моральних якостей, професійного становлення та особистісного росту студентів вищих медичних . навчальних закладів.
Keywords: моральні цінності; медична освіта; світосприйняття; духовність людини