Інтерактивні методи викладання іноземних мов у вищих медичних закладах освіти - Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Сазанович, Лариса Вікторівна; Трегуб, Світлана Євгенівна (My University, 2014)
Найефективнішими шляхами реалізації комунікативного підходу до вивчення іноземної мови за професійним спрямуванням є застосування інтерактивних методів навчання.