Стратегія пошуку антиоксидантів на основі 3,5-біс(5-меркапто-4-R-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)фенолу - Ісайчева, Ксенія Кирилівна; Каплаушенко, Андрій Григорович; Самелюк, Юрій Геннадійович (Х. : НФаУ, 2023)
Мета. У цьому контексті наше дослідження спрямоване на оцінку потенційних антиоксидантних властивостей сполук, похідних 3,5-біс(5-меркапто-4-R-4Н-1,2,4-тріазол-3-іл)фенолу. Ми розглянемо можливості похідних цих сполук в захисті клітин від окислювального стресу та їх потенційні переваги для подальших досліджень у цьому напрямі.