Гастроінтестинальні прояви діабетичної нейропатії у дітей - Спільник, М. С.; Савченко, Дар'я Сергіївна; Леженко, Геннадій Олександрович (My University, 2024)
Мета дослідження. Визначення частоти ураження шлунково-кишкового тракту у дітей, хворих на цукровий діабет.
Keywords: тези доповідей