Інтерактивні технології при змішаній формі навчання: досвід викладання іноземних мов у ЗДМУ - Гордієнко, Олена Вячеславівна; Шевкун, Анастасія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Події сьогодення, спричинені карантинними обмеженнями, вимагають швидкої адаптації класичних методів викладання іноземної мови за професійним спрямуванням (ІМПС) студентам-медикам. Згідно рекомендацій Міністерства освіти і науки, з метою збереження безперервності навчання, закладам вищої освіти України надається можливість здійснювати комунікацію учасників освітнього процесу через засоби, вбудовані до системи управління навчанням (LMS), електронну пошту, месенджери (Viber, Telegram та ін.), відеоконференції (MS Teams, ZOOМ, Google Meet, Skype та ін.), форуми, чати тощо.
Keywords: іноземна мова за професійним спрямуванням; англійська мова; заклад вищої освіти; студент-медик; платформа MS Teams; дистанційні форми навчання; асинхронний та синхронний режими викладання