Роль соціальних мереж у дистанційній освіті лікарів на післядипломному етапі - Колесник, Михайло Юрійович; Качан, Ігор Сергійович; Kolesnyk, M. Yu.; Kachan, I. S. (ТДМУ, 2016)
Стаття висвітлює досвід використання соціальних мереж як інтерактивної платформи для дистанційного навчання лікарів-інтернів та випускників кафедри сімейної медицини, терапії та кардіології факультету післядипломної освіти Запорізького державного медичного університету. Описано структуру та принципи функціонування створених сторінок у мережах "Facebook" і “Вконтакте”, основні форми та засоби навчання, шляхи інтерактивної взаємодії, переваги цього варіанта дистанційної освіти за фахом "Загальна практика – сімейна медицина" і "Внутрішні хвороби" над іншими на післядипломному етапі. The article presents the experience of social networks using as an interactive platform for training of interns and post-graduates of the Family Medicine, Therapy and Cardiology Department of Zaporizhian State Medical University. The description includes the structure and principles of functioning of created pages in "Facebook" and "VKontakte", the basic forms and methods of teaching, ways of interactivity, the advantages of this option of distance education in the specialty "General practice – Family medicine" and “Internal medicine” above the other methods of post-graduate stage.
Role of social networks in doctors’ distant Post-graduate education
Keywords: медична освіта; інтернатура; післядипломне навчання; дистанційна освіта; соціальні мережі