Морфологія дендритних клітин підслизової основи глотки щурів в постнатальному періоді після внутрішньоутробної дії антигена - Матвєйшина, Тетяна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Метою дослідження було описати морфологію дендритних клітин підслизової основи глотки в постнатальному періоді після внутрішньоутробної дії антигена.
Keywords: внутрішньоутробне антигенне навантаження; дендритні клітини; глотка; щури; внутриутробная антигенная нагрузка; дендритные клетки; глотка; крысы; antenatal antigen action; dendritic cells; pharynx; rats