Дослідження проблем управління в аптечних закладах на мікрорівні - Лавриненко, Д. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою даної роботи стало визначення і аналіз управлінських проблем в аптечних закладах на мікрорівні.
Keywords: тези доповідей