Збірник законодавчих актів з організації дистанційного навчання при використанні дистанційної форми навчання або її технологій в освітньому процесі - Рижов, Олексій Анатолійович; Іванькова, Наталя Анатоліївна; Райкова, Тетяна Семенівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Збірник містить нормативні документи, які регламентують організацію дистанційного навчання при використанні дистанційної форми навчання або її технологій в освітньому процесі станом на 01 вересня 2017 р. Призначений для студентів фармацевтичного факультету очної та заочної форми навчання та студентів медиків, провізорів – інтернів, магістрантів, керівників провізорів – інтернів від баз стажування, методичного забезпечення деканату ФПО та викладачів профільних кафедр.