Клінічна біохімія : конспект лекцій для студ. ІV курсу мед. ф-тів спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Запропонований курс лекцій є необхідним навчальним посібником для вивчення клінічної біохімії студентами четвертого курсу ІІ медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». В посібнику міститься вся необхідна інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання підсумкового контролю засвоєння матеріалу навчальної дисципліни «Клінічна біохімія». Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, здачі підсумкового контролю засвоєння матеріалу та ліцензійного іспит«КРОК-Б».