Використання освітніх дистанційних технології в карантинних умовах COVID-19 - Фурик, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Калашник, Кирило Вадимович; Задирака, Денис Анатолійович; Furyk, O. O.; Ryabokon, O. V.; Kalashnik, K. V.; Zadyriaka, D. A. (My University, 2020)
Організаційні зміни в системі охорони здоров’я України, які відбулися у перед карантинні часи, потребували впровадження змін у медичній освіті з використанням сучасних інтерактивних технологій при підготовці конкурентноспроможніх майбутніх лікарів. Проте, в умовах карантину, що обумовлений COVID-19, вибір освітньої дистанційної технології не має відрізнятися від традиційного за якістю надання освітніх послуг. При цьому опанування сучасних форм дистанційного навчання має стати основою для професійної безперервної освіти лікарів у майбутньому, що підвищить якість діагностики та надання професійної медичної допомоги. Organizational changes in the health care system of Ukraine, which took place before the quarantine period, required the introduction of changes in medical education using modern interactive technologies in the preparation of competitive future doctors. However, in the conditions of quarantine, which is due to COVID-19, the choice of educational distance technology should not differ from the traditional quality of educational services. At the same time, the development of modern forms of distance learning should become the basis for professional continuous education of doctors in the future, which will improve the quality of diagnostics and professional medical care.
Use of educational remote technology in covid-19 quarantine conditions
Keywords: дистанційні технології; освіта в умовах карантину; distance technologies; education under quarantine conditions