Модуль 3. Дослідження сечі, мокротиння, рідин з серозних порожнин, спинномозкової рідини - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Євсєєва, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Сидоренко, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Пактикум (модуль 3) складений згідно навчальної програми МОЗ України для студентів медичних факультетів зі спеціальності «Лабораторна діагностика». В практикумі наданий матеріал згідно сучасних уявлень про клінічну лабораторну діагностику та методи досліджень біологічного матеріалу з метою діагностики різноманітних захворювань. До кожного заняття викладені питання для підготовки та завдання для самостійної роботи.