Іноземна мова за професійним спрямуванням: метод. посіб. для викладачів, які проводять практ. заняття для студентів ІІ курсу мед. ф-тів спец. 221 «Стоматологія» - Трегуб, Світлана Євгенівна; Мирошниченко, Олена Анатоліївна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичний посібник для викладачів містить розроблені практичні заняття з дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” 2 курсу медичних факультетів спеціальність «Стоматологія». Практичні заняття розроблено згідно з вимогами до освітньо–кваліфікаційних характеристик та примірної програми навчальної дисципліни підготовки фахівців другого магістерського рівня вищої освіти “Іноземна мова за професійним спрямуванням”. Методичний посібник є однією з форм допомоги викладачам у проведенні та організації практичних занять в рамках даного курсу.
Keywords: стоматологія; викладачі; методичний посібник