Інноваційні технології як один із способів організації самостійної роботи студентів - Соляненко, Олена Леонідівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2022)
Стаття присвячена особливостям використання інноваційних технологій у самостійній роботі студентів медичного ЗВО. Впровадження в освітній процес різноманітних форм та видів завдань для самостійного опанування навчального матеріалу за допомогою сучасних технологій сприяє ефективному забезпеченню якості знань студентів з іноземних мов. The article is devoted to the peculiarities of the innovative technologies usage in the independent work of medical students. The introduction into the educational process of various forms and types of tasks for independent mastering of educational material with modern technologies helps to ensure effectively the quality of students' knowledge of foreign languages.
Keywords: інноваційні технології; самостійна робота; освітній процес; іноземна мова; студент-медик; innovative technologies; independent work; educational process; foreign language; a medical student