Міждисциплінарний підхід у реабілітаційних заходах - Різник, Ольга Іванівна (My University, 2024)
Дотримання мультидисциплінарного принципу ведення пацієнтів, є одним з найважливіших умов ефективної реабілітації. Для реалізації даного принципу необхідна наявність у відділеннях для лікування хворих стаціонарної, амбулаторної та домашньої реабілітації мультидисциплінарних команд (МДК), фахівці яких функціонують не окремо, а як єдина команда з чіткою узгодженістю і координованість дій, забезпечуючи тим самим цілеспрямований підхід до проведення реабілітаційних заходів.
Keywords: мультидисциплінарна реабілітаційна команда; реабілітація; медична допомога