Дитячі крапельні інфекції : навч. посіб. для сам. підготовки лікарів-інтернів первинної та вторинної спеціалізації спеціальності «Інфекційні хвороби» - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Корнієнко, Олена Олександрівна; Калашник, Кирило Вадимович; Білокобила, Світлана Олександрівна; Черкаський, Володимир Васильович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Відповідно до навчальної програми з «Інфекційних хвороб» (2024 р.), рівня підготовки лікаря-інтерна первинної та вторинної спеціалізації, спеціальності «Інфекційні хвороби», ЗДМФУ, спеціальність «Медицина», спеціалізації « Інфекційні хвороби».