Особливості реабілітації пацієнтів після артроскопічного відновлення хрестоподібних зв’язок колінного суглоба - Яковін, Р. С.; Головаха, Максим Леонідович (My University, 2025)
Мета. Покращити результати функціонального відновлення пацієнтів після артроскопічного відновлення хрестоподібної зв'язки колінного суглоба заадптованою програмою реабілітації.
Keywords: тези доповідей