Вивчення інформованості фахівців фармації з питань соціально-етичного маркетингу - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Книш, Євгеній Григорович; Ткаченко, Н. А.; Червоненко, Н. М.; Кныш, Е. Г.; Tkachenko, N. O.; Chervonenko, N. M.; Knysh, E. G. (My University, 2012)
Робота присвячена проблемі обізнаності фахівців фармації проявам соціально-етичного маркетингу на підприємствах. The work deals with the problem of awareness pharmacy specialists manifestations of social and ethical marketing in enterprises.
Изучение информированности специалистов фармации по вопросам социально-этического маркетинга
Study of an awareness of pharmacy specialists on social and ethical marketing
Keywords: фармація; інформованість; соціально-етичний маркетинг; фармация; социально-этический маркетинг; информативность; pharmacy; awareness; social and ethical marketing