Інноваційні технології в методиці навчання іноземних мов - Ткаченко, Валерія Юріївна (My University, 2022)
Анотація: у статті розглядаються різні комп'ютерні програми під час навчання іноземних мов. Також описуються організаційні форми роботи за умов сучасного комп'ютеризованого навчального процесу. Наводяться переваги використання комп'ютера та різних комп'ютерних програм під час навчання іноземної мови.
Keywords: іноземна мова; комп'ютерні програми; інформаційні технології; інноваційні методи навчання; комп'ютерезація