Медицина як інститут влади та проблема старіння - Докашенко, П. Т. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У сучасній медицині складно знайти теми табуйовані, але легко ті, які до сих пір намагаються обходити, не підіймати зайвий раз. Вони вважаються або занадто соціально-складними, або занадто суперечливими. Але, від замовчування проблема не вирішується і необхідно впроваджувати її вивчення в університетах для того, щоб допомогти молодому фахівцеві розібратися в тих проблемах, які його чекають в професійній сфері.