Роль симуляційного навчання для відпрацювання практичних навичок діагностики та ведення хворих студентами 6 курсу на кафедрі дитячих інфекційних хвороб - Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Усачова, Олена Віталіївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна (Полтава : ЦФЕНД, 2022)
Мета: з’ясувати місце та роль симуляційних методів навчання в підготовці майбутнього лікаря.