Особливості перебігу неонатального герпесу (клінічний випадок) - Усачова, Олена Віталіївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Курочкіна, Тетяна Іванівна; Usachova, O. V.; Silina, E. A.; Paholchuk, T. M.; Kurochkina, T. I. (Київ, 2015)
Стаття присвячена описанню клінічного перебігу неонатальної герпетичної інфекції. Наведено клінічний випадок відповідної хвороби, вказано на проблемні питання щодо діагностики та показана ефективність специфічної терапії герпетичної інфекції у новонароджених.
Peculiarities of neonatal herpes (clinical case)
Keywords: неонатальна герпетична інфекція; новонароджені; діагностика; клініка; лікування