Перспективи дослідження мирту звичайного (Myrtus communis L.) як джерела біологічно активних речовин - Мацегорова, Ольга Євгенівна; Одинцова, Віра Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою роботи було вивчення та узагальнення інформації щодо хімічного складу, антибактеріальних та протизапальних властивостей мирту звичайного. А також визначення кількісного вмісту гідроксикоричних кислот.
Keywords: тези доповідей