Сучасні підходи до профілактики та лікування рецидивного афтозного стоматиту - Кокарь, Оксана Олександрівна; Ганчев, Кирило Сергійович (My University, 2023)
Мета роботи. Аналіз фахової літератури щодо патогенетичних варіантів рецидивного афтозного стоматиту та підходів до його лікування, профілактики.