Українська мова: науковий стиль мовлення : [практикум] - Васецька, Лариса Іванівна; Завгородня, Дар'я Олександрівна; Чорна, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Практикум розроблений з метою забезпечення мовленнєвого розвитку студентів, засвоєння ними норм сучасної української літературної мови та вироблення умінь і навичок оперування термінологією професійного спрямування.
Keywords: українська мова; науковий стиль мовлення