Предиктори розвитку гострого бактеріального бронхіту у дітей раннього віку - Крайня, Ганна Вікторівна (Тернопіль : «Укрмедкнига», 2018)
Мета роботи: визначити провідні фактори ризику розвитку бактеріального бронхіту у дітей раннього віку та на підставі отриманих результатів розробити математичну модель прогнозування розвитку означеної патології.
Keywords: діти; бактеріальний бронхіт; етіологія бронхіту