Імуноконфліктна вагітність - Залізняк, Владислав Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Навчально-методичний посібник спрямований на поліпшення методики викладення передбаченої програмою з акушерства та гінекології теми «Ізоантигенна несумісність крові матері та плода». Вивчення цього питання включено до модуля 1 (тема 9) та модуля 4 (тема 37). Особлива увага при проведенні практичного заняття має приділятись новим данним з питань ведення імунізованих вагітних, а також досягненням останніх років щодо діагностики та лікування гемолітичної хвороби плода. Навчально-методичний посібник має сприяти оптимізації методики проведення практичного заняття на зазначену тему та кращому засвоєнню студентами питань, пов'язаних з імуноконфліктною вагітністю