Управління і економіка фармації : навч. посіб. до виконання практ. роботи - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник призначений для використання слухачами передатестаційних циклів підвищення кваліфікації спеціальності «Організація управління фармацією» з дисципліни «Управління і економіка фармації» для виконання практичних завдань (видання друге, допрацьоване і доповнене).