Налаштування на заняття як важливий елемент дистанційного заняття з УЯІ - Коновальчук, Надія Олександрівна (Харків: ХНАДУ, 2018)
У сучасному навчальному просторі дистанційна освіта набуває все більшого поширення. Тому назріває потреба розробки ефективних методів і прийомів дистанційного навчання або переробка й пристосування наявних методів до нової форми занять.