Медико-соціальна експертиза при захворюваннях внутрішніх органів - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У навчально-методичному посібнику наведені загальні питання та алгоритми медико-соціальної експертизи при захворюваннях внутрішніх органів. Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», спеціальності 222 «Медицина», галузь знань 22 «Охорона здоров’я».Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу 1,2 медичного факультетів під час підготовки до практичних занять з відповідної теми.