Щодо розробки методів стандартизації 1-β-фенілетил-4- (n-диметиламінобензиліденаміно)-1,2,4-триазолію - Кіпоть, Я. Ю.; Бідненко, Олександр Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Лідируюче місце серед причин розвитку серцевої недостатності та смертності займає ІХС і одне із її грізних проявів – інфаркт міокарда. Тому розробка і створення високоефективних і низькотоксичних препаратів для лікування захворювань серцевосудинної системи є актуальною задачею сучасної наукової фармації і медицини.
Keywords: тези