Цитологічна діагностика : практикум для підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок» здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спец. «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Практикум містить тематичний план лекцій та практичних занять. Для кожного заняття вказана актуальність теми, що вивчається, мета. Запропонований практикум є необхідним навчальним посібником для вивчення цитологіної діагностики студентами магістрами заняття, перелік теоретичних питань для підготовки. Зміст і об’єм практикуму відповідають кількості годин, які відведені на вивчення модулю 1 змісту відповідних розділів робочої програми для студентів-магістрів спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». В практикумі міститься вся необхідна інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання змістових модулів та підсумкового контролю. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, підсумкового контролю та здачі ліцензійного іспиту «КРОК».