Вчимо українську мову самостійно. Частина І : практикум - Васецька, Лариса Іванівна; Соловйова, Ольга Володимирівна; Кужелева, Лариса Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум містить лексико-граматичні завдання з української мови. Матеріали розраховані на самостійну роботу іноземних слухачів довузівського етапу підготовки ЗВО нефілологічного профілю.