Зміна підходів у вирішенні проблеми підвищення показника якісної успішності з дисципліни «Біологічна хімія» у студентів спеціальності «Медицина» при дистанційній формі навчання - Крісанова, Наталія Вікторівна; Іванченко, Дмитро Григорович; Рудько, Наталія Петрівна; Черчесова, Олександра Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Для викладачів будь-якої навчальної дисципліни важливо досягти кінцевих цілей навчання, які визначають за результатами якісної успішності студентів. Питання підготовки висококваліфікованих кадрів має першочергове значення незалежно від того, чи викладається дисципліна природничо-наукового циклу у 1-3 роки навчання, чи це дисципліна, що визначає вузьку професійну діяльність майбутнього фахівця в галузі медицини.
Keywords: тези доповідей