Дослідження вітчизняного ринку лікарських засобів, що застосовуються при захворюваннях порожнини носа - Юзвак, І. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою даної роботи стало дослідження вітчизняного ринку лікарських засобів, що застосовуються у разі захворювання носової порожнини.
Keywords: тези доповідей