Особливості інтернет-поведінки у хворих на залежність від алкоголю - Столяренко, Андрій Миколайович; Столяренко, А. Н.; Stolyarenko, A. M. (Харків: Плеяда, 2019)
З метою встановлення особливостей мотиваційної сфери хворих на залежність від алкоголю досліджено асоційовані із використанням мережі Інтернет поведінкові патерни у хворих на залежність від алкоголю. Визначено часовитратність та змістовну наповненість інтернет-користування означеної категорії громадян у порівнянні із психічно здоровими особами. С целью установления особенностей мотивационной сферы больных зависимостью от алкоголя, исследованы ассоциированные с использованием сети Интернет поведенческие паттерны у больных с зависимостью от алкоголя. Определены времязатратность и содержательная наполненность интернет-пользования указанной категорий граждан по сравнению с психически здоровыми лицами. In order to establish the characteristics of the motivational sphere of patients with alcohol dependence, a behavioral patterns associated with the use of the Internet in patients with alcohol dependence was investigated. The time spent and content of the Internet use of the specified categories of citizens in comparison with mentally healthy persons was revealed.
Особенности интернет-поведения у больных с зависимостью от алкоголя
Features of the internet-behavior in patients with alcohol dependence
Keywords: матеріали конференцій; залежність від алкоголю; мережа Інтернет; інтернет-користування; наркологія; адикції