Рентгенологічні методи дослідження : навч. посіб. - Туманська, Наталя Валеріївна; Барська, Катерина Сергіївна; Скринченко, Світлана Василівна; Кічангіна, Тетяна Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У навчальному посібнику представлені історія розвитку рентгенологічного методу променевої діагностики, фізичні основи рентгенологічного методу діагностики, принципи отримання зображення, показання до застосування різних методик рентгенологічного дослідження, методики рентгенологічного дослідження різних органів і систем. В кінці кожного розділу пропонуються тестові та контрольні питання. Цей навчальний посібник призначений для студентів медичних ВНЗів.