Рекомендації і вимоги щодо оформлення навчальної історії хвороби : навч.-метод. посібник до практ. занять - Михайловська, Наталія Сергіївна; Лісова, Оксана Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» для спеціальності 7.12010005 «Стоматологія». В посібнику викладений навчально-методичний матеріал за модулем 2, щодо оформлення навчальної історії хвороби. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню вимог, щодо оформлення навчальної історії хвороби студентами IV курсу III медичного факультету (спеціальність «Стоматологія») під час підготовки до практичних занять.