Субклінічна фібриляція передсердь та епізоди передсердної активності з високою частотою: діагностика та профілактика тромбоемболічних ускладнень - Лашкул, Дмитро Андрійович; Лашкул, М. А. (My University, 2021)
Субклінічна фібриляція передсердь та епізоди передсердної активності з високою частотою: діагностика та профілактика тромбоемболічних ускладнень
Keywords: тези доповідей