Біохімія шкіри та її придатків : навч. посіб. для студ. 3 курсу фарм. ф-тів - Александрова, Катерина Вячеславівна; Рудько, Наталія Петрівна; Макоїд, Ольга Борисівна; Черчесова, Олександра Юріївна; Васильєв, Денис Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник складено відповідно до навчальних програм з біологічної хімії для студентів медичних ЗВО України III-ІV рівнів акредитації спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація». Рекомендовано для підготовки до практичних занять та складання іспитів з дисципліни «Біологічна хімія»